Η οργάνωση Actors’ Benevolent Fund, η οποία στηρίζει οικονομικά ηθοποιούς και θεατρικούς παραγωγούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ιδρύθηκε το 1882. Και, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο άνθρωπος που κρατούσε τα πρακτικά σε εκείνη την ιδρυτική συνάντηση ήταν ένας άγνωστος τότε γραφιάς, που όμως έμελλε να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο διάσημους συγγραφείς παγκοσμίως: ο Μπραμ Στόκερ.

Ο συγγραφέας του Δράκουλα εργαζόταν το 1882 ως προσωπικός γραμματέας του ηθοποιού σερ Χένρι Έρβινγκ, που ήταν και ο ιθύνων νους πίσω από τη δημιουργία της οργάνωσης Actors’ Benevolent Fund. Με αυτή την ιδιότητα παρέστη στην πρώτη συνεδρίαση των ιδρυτών της και κράτησε τα πρακτικά, όπως επιβεβαίωσαν ερευνητές, συγκρίνοντας τον γραφικό χαρακτήρα στα πρακτικά με τον γραφικό χαρακτήρα σε έργα του συγγραφέα, ο οποίος εξέδωσε τον Δράκουλα δεκαπέντε χρόνια μετά, το 1897.

Η Alison Wyman, διευθύνουσα σύμβουλος της οργάνωσης, δήλωσε ενθουσιασμένη με την ανακάλυψη αυτή, σχολιάζοντας πως μάρτυρας της δημιουργίας της Actors’ Benevolent Fund ήταν «ο δημιουργός ενός από τους πιθανότατα πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στη λογοτεχνία, ο οποίος φυσικά έχει εμφανιστεί σε πολλαπλές εκδοχές στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, και τον οποίο έχουν υποδυθεί τόσοι ταλαντούχοι ηθοποιοί».