Έρχεται το απόλυτο σασπένς με την υπογραφή του Chris Whitaker, ο οποίος συστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα αστυνομικό που ξεπερνά τα στεγανά του είδους. Το Αρχίζουμε από το τέλος είναι ένα εντυπωσιακό μυθιστόρημα – για τις οικογένειες μέσα στις οποίες γεννιόμαστε και εκείνες που δημιουργούμε. Το μυθιστόρημα του Βρετανού συγγραφέα έχει αποσπάσει τρία σημαντικότατα βραβεία, έχει συμπεριληφθεί στις λίστες των μπεστ σέλερ κορυφαίων εφημερίδων και βιβλιοπωλείων και έχει συνεπάρει κοινό και κριτικούς. Μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς το ανθρώπινο πνεύμα υπερισχύει και πώς, τελικά, η αγάπη –σε όλες τις εκδοχές της– νικάει.

Πηγή: altitude.gr

Υπάρχουν δυο είδη οικογενειών. Αυτές στις οποίες γεννιόμαστε και αυτές που δημιουργούμε.

Πριν από τριάντα χρόνια, ο Βίνσεντ Κινγκ έγινε φονιάς.
Τώρα, έχει μόλις βγει από τη φυλακή και επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κέιπ Χέιβεν στην Καλιφόρνια. Δεν χαίρονται όλοι που τον βλέπουν – και πρώτα πρώτα η Σταρ Ράντλεϊ, η πρώην του, και αδελφή του κοριτσιού που σκότωσε ο Βίνσεντ.
Η Ντάτσες Ράντλεϊ, η δεκατριάχρονη κόρη της Σταρ, φροντίζει και προστατεύει τον μικρότερο αδελφό της, τον Ρόμπιν, και την όλο προβλήματα μητέρα της. Όμως, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τη Σταρ, η Ντάτσες άθελά της πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που θα έχουν τραγικές επιπτώσεις, όχι μόνο για την οικογένειά της, αλλά και για ολόκληρη την πόλη.

Φόνος, εκδίκηση, αντίποινα: Πόσο μακριά μπορούμε να τρέξουμε από το παρελθόν, όταν αυτό φαίνεται να επαναλαμβάνεται;

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένα θαυμάσια γραμμένο μυστήριο, γεμάτο αξέχαστους χαρακτήρες. Μια περίτεχνη απεικόνιση των δολοπλοκιών μιας μικρής πόλης εκεί όπου παλιές και νέες αμαρτίες συγκρούονται.
Jane Harper, συγγραφέας

Το Αρχίζουμε από το τέλος είναι ένα καυστικό πορτρέτο ενοχής και πόνου, εντυπωσιακά γραμμένο και με χαρακτήρες που δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις.
Charlotte McConaghy, συγγραφέας

Το Αρχίζουμε από το τέλος είναι εξαιρετικά καλογραμμένο και μου θυμίζει το Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια. Το πνεύμα της Σκάουτ είναι ολοζώντανο μέσα στην Ντάτσες.
Sarah Pinborough, συγγραφέας

Μεγαλειώδες… θα γίνει αμέσως κλασικό, ένα Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες της Δυτικής Ακτής… ένα ξεχωριστό, απαραίτητο μυθιστόρημα. Είμαι ευγνώμων που το διάβασα.
A. J. Finn, συγγραφέας

Αναμφίβολα πρόκειται να κατακτήσει τον κόσμο.
Ruth Jones, συγγραφέας